If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В СМГ(математическата гимназия д осточна гара) залата въобще не е лоша, а и се водят през седмицата трениорвки разни - по бойни изкуства, танци такива работи... Мога да се поинтересувам ако сте съгласни...
Сега се сетихте ... утре може би ще запазя локото, пък който к'вото намери за после, добре дошло ... пробвах да ви угодя на всички ... е единия иска т'ва, другия онова ... как да стане ?
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Сега се сетихте ... утре може би ще запазя локото, пък който к'вото намери за после, добре дошло ... пробвах да ви угодя на всички ... е единия иска т'ва, другия онова ... как да стане ?
Е щом си толко надъхан ... ще ти разреша да ми направиш една ...
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Незнам дали знаете, но вече за 3-4 ти път засичам НБА по телевизия TV+ това е телевизията на Булсатком...Няколко страхотни двубоя гледах... И като гледам рекламите се следи цялата лига и сезон... Ето сайта на Тв-то
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Остави ги тия ... гледай нещо европейско ... примерно Испанското ...
Французита също имат добро първенство ...
Незнам дали знаете, но вече за 3-4 ти път засичам НБА по телевизия TV+ това е телевизията на Булсатком...Няколко страхотни двубоя гледах... И като гледам рекламите се следи цялата лига и сезон... Ето сайта на Тв-то
Венци видя ли там някой да лети така като тебе?
Нали знаеш ,че няма да ги стигнем Американците.
Абе опитват се момчетата ама нещо слабо
Мисля, сериозно да видя да погледам повече, че току виж науча неща
Първото ми впечатление, че почти за всяко едно докосване и фал...тоест ще трябва да се коригирам...
Иначе не ми се гледа европа искам си НБА, заради доброто старо време Ест. Спърс и Лейкърс трябва да са водачи
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Локо-то до 3-ти няма да работи, така че на 3ти, 4ти ще пиша ден и час ... чух се и с управителя, не е в България.
говорих с Ицката одеве,той ми се скара ,че много сме искали ,а малко сме давали - ахахха ...
дайте да продължим ,там където играхме пък после ще видим !!!поне да се съберем и да обсъдим сериозно!
Няма хаха...Интересно ми е колко пари е вътре Ицката с тоя баскета за момента...Ама така е като е твърдоглав.
Ще го кажа да знаят всички колеги, които имат проблем с даването на пари...
Вземате си дребни пари 2-3-4лв. с вас..
Отиваме на баскет.
Играем.
Накрая на играта се вижда колко човека са играли.
12 човека.
Цената на залата беше 35лв.
Делим 35 на 12 = на 2.9лв. на човек.
Давате 3лв. на Ичкин. Той ви записва и така до следващата игра.
Това даване ту 5 ту 10лв. не е решение, щото едни дали и дошли 2 пъти други не дали и дошли 3 пъти... А и никой никога не е сигурен кога ще дойде и така ще си плаща всеки за всеки път, когато е дошъл.
Ичкина не иска да се прави на "счетоводител" емии тогава да не се оплаква, че "малко сме давали".
Аз решението го казах преди няколко пъти, така че всеки да се готви.
Аз лично смятам на тоя принцип да процедирам(независимо дали всички ще го приемат), защото мааалко нямам възможност да плащам повече отколкото съм потребявал Който има и го боли фара да вади 20лв. за месеца и да си свирка...който не го боли да си смята... Те това мисля...
Comment